Rólunk

Családi cukrászatunk több, mint száz éves munkatapasztalattal, megújult környezetben várja kedves Vendégeit.

Szentendre közösségi terében, a püspökmajori városrészben található V8 Uszodában kialakított cukrászdánkban, évtizedes receptúrák és a vásárlói igények alapján formáljuk a választékot. Jól megközelíthető, ingyenes parkolási lehetőséggel és elképesztő sokféleségű választékkal várjuk Önöket.

 

Reggel fél 8-tól nyitva vagyunk.

 

Csak egy telefon és a „takeaway kávéért” ki sem kell szállnia. Kávéválasztékunk a hagyományostól a különlegességekig,  a teraszunkon elfogyasztott reggeli, a helyben sütött pékáru és hidegtál kínálatunk sokfélesége ugyanúgy legyen része a nap indításának, mint a szeretettel készített cukrásztermékek, és kávéházi kínálat a családi asztalnak.

 

A céges megbeszélések édes-sós falatkáinak üdítő pillanatai eszébe juttatják majd a hétvége nyugalmát.

 

Sok éves tapasztaltunk Önnek, Neked.

 

A folyamatos technológiai fejlesztés lehetővé tette, hogy kiemelt figyelemmel kísérjük az étel intoleranciában szenvedők igényeit, így a modern, látvány cukrászműhelyben készülő tradicionális sütemények, és új ízvilágok megalkotásának folyamatában az egészséges alapanyagok és összetevők is szerepelnek, legyen szó

 

    • laktóz-, glutén- és cukormentes sütemények
    • édes- vagy sós aprósütemények
    • desszertek
    • paleo és vegán finomságok
    • az esküvői- és formatorták az óriási választékáról, melyek készülhetnek egyedi igények alapján is. Az egyedi tortarendeléseket minden esetben a személyes egyeztetés, tervezés és kóstolás előzi meg, hogy az alkalomhoz illő tökéletes választás kerüljön az ünnepi asztalra.

 

Tegyen próbát velünk és legyen törzsvendégünk!